Anteeksipyyntöjä ja alkomahoolia // Apologies and alcohol

26.11.2013 - 19:12 / kahvisaukko.


//Updating has had to wait, since school and projects have taken most of my time lately./ Even this week I had 3 deadlines at the same time./ But I will try to draw some comics here as of late from the past events like Taidekuja(Art valley) at Gloria, where I was with my friends from Orivesi.//

//In the summer I got a visitor: an internet friend of mine came to Finland. He’s Irish, but lives in Britain. / And as we all know what kind of drinkers Irish and Finns are (in stereotypes) so it had to be tested, which was was better at it. / But it was obvious that I’d “lose”, since I’m not really a drinking veteran… / But it was fun!//

Kategoria: häppeninkiä kavereiden kans.
Tagit: , , ,2 vastausta - “Anteeksipyyntöjä ja alkomahoolia // Apologies and alcohol”

  1. Huuhkis Kirjoittaa:

    No huh huh! Siel on varmaan riittäny hommia! Sitähä sanotaan et Deadlinet on parhaita muusia mut stressaavia sellasia! Mullon kaks deadlinee täl viikol ja yks tentti ja seuraavat viikot on kyl rennompia ja oon silti kuolees :’D

    Voi ei, nyt pitää treenata et pärjää jatkos Irkkui vastaan : DD

  2. kahvisaukko Kirjoittaa:

    Joo ja nimenomaan, deadlinet saa oikeesti tekemään, mut jos ne on tollasessa pinkassa niin kyllä ressaa. Onneks sain kumminkin pääasiassa kaiken tehtyä, saattajan kuvakäsiksen deadlineä jouduin hiukan siirtämään, mut nyt se on valmis, et ei mikään iso menetys :D Nyt jo helpottaa, kun pahimmat on toistaiseksi ohi.

    Haha, vaikka itse podinkin(potea->podin?) lievää krapulaa niin kyllä se sentään sammu keittiöön, et joku voitto sentään :’D Mut joo, pitää kai treenata!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus