Jouluja! …ai se meni jo? // Merry Christmas! …wait it’s over now?

29.12.2013 - 13:00 / kahvisaukko.


Juuh, elikkäs. Joulukalenteria en millään ehtinyt tekemään, koska oli nuo viimeset kuukaudet ihan liian täynnä taas työtä. Mutta teinpähän Seitille pari luukkua joulukalenteriin, että pistän ne nyt tännekin, jotka eivät niitä nähneet. Kannattaa mennä silti katsomaan, ne on kaikki oikeen hienoja! Sinne siis ->

//So I didn’t make any sort of calendar comic thing this year, ’cause these past months have simply been filled with work. But I did make two comics for Seitti on a similar event, so I shall post them here for those who haven’t seen them. You should still go check the others, they’re really good! (Click the link above)//

Mutta tässä siis nämä omani… Luukut 7 ja 16.

//It sure would be nice if it snowed…/ Snow has been an essential part of Christmas at least for me / One Christmas was ruined, when it smelled like spring outside “YUCK!” / Hope this last until then!//

//Well now it’s snowing! / But let’s make that melt so there’s nothing but wet ice, so you’ll be sure to slip and split your head in half! / Oh, but now it’s snowing again! / Heh heh, but will it last until Christmas?//

Hyvät lomanjatkot! (jos vielä on..)

Kategoria: Aiheeton.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus