Kahvia tai tiskivettä? // Coffee or dishwater?

25.09.2013 - 19:53 / kahvisaukko.


//I have a habit of ‘soaking’ the coffee pan, which means I’ll add some water to it after use / And I put it back to the coffeemaker so I doesn’t take space from the sink area / Sometimes during the mornings I’m so drowsy that I forgot to remove the soaking water… (my coffeemaker has a removable water tank) / … And so I have a panful of undrinkable liquid… / “Why is there so much thin coffee…?” “Oh, shucks…”//

Ja niin muuten olen tulossa nyt sittenkin Fanfestiin! En aluksi meinannut, kun taloutilanne näytti vähän huonolta, mutta Traconissa tein sen verran voittoa, että ostin sieltä rannekkeen. Teen tästä vielä tarkemman postauksen lähempänä (eli kun saan viime hetken printit sinne piirrettyä he he…)

//Oh and I will make it to Fanfest after all! At first I wasn’t going to, since my financial situation was pretty bad, but since I made a good profit at Tracon, I bought the ticket from there. I will make a more specific post about this closer to the event (when I have finished the last minute prints for it he he…)//

Kategoria: elämä?, vinetystä.
Tagit:2 vastausta - “Kahvia tai tiskivettä? // Coffee or dishwater?”

  1. Milla Kirjoittaa:

    Kävi just sama yks päivä! Haha oli ihan mehun näköistä kahvia.. :D

  2. kahvisaukko Kirjoittaa:

    Jooooo :D Onneks en kerinnyt maistamaan, huh.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus