Fanfest

4.10.2013 - 17:11 / kahvisaukko.


No tulee nyt aika viime tinkaan, mut tuleepahan ainaki! Eli meikäläinen ois tällasia myymässä Fanfestissa ja edelleen myös niitä Saattajan julisteita! Sain nuo kolme printtiä tosiaan tempaistua tässä Traconin jäkeen. Tiukkaa kyl teki ja parista ideasta jouduin luopumaan, mut sain edes jotain aikaiseksi. Hinnoista en osaa vielä sanoa, ne päätetään paikan päällä ja varmaan nostetaan aavistuksen viime kertaisista kun tuli sanomista, et myydään liian halvalla :’) Mutta Saattaja on edelleen 10 € ja siinä saa sen julisteen kaupan päälle!

Varmaan kavereiden blogeissa näkyy jo, missä me taidekujalla ollaan, mut pistän vielä varmuudeksi minäkin…

Eli pöytä 14 on meidän. Meikäläisen pitäisi vielä jossain kohtaa tehdä se Takontti pehmokin, kun menin sen kunnianhimoissani ottamaan hommakseni, mutta eihän siihen ole ollut aikaa, kun ompelukonekin on Tampereella…

Ja jottei tämä postaus menisi ihan pelkäksi tekstiksi niin tässä vielä pieni sarjislisä tämän päivän printtauksilta

Olin tosiaan aika maassa, kun tuntui että tulostin teki pieniä värivirheitä printteihin, mutta yksi grasu kaveri onneksi piristi päivää, kun tuli tuolla lailla kehumaan. Kiitos Teemu <3

Ja en minä niitä ihan noin kalliilla myy, älkää peljätkö ;y

Mutta ei tässä sen enempää. Nähdään Fanfestissä!! o/

Kategoria: tapahtumat.
Tagit: ,4 vastausta - “Fanfest”

 1. Kirjo Kirjoittaa:

  Meillä on pöytä tosta melkein teidän pöydän vierestä (nro. 13). Nähdään siis kujalla ja varmaan keritään vaihtaan kuulumisia!

 2. kahvisaukko Kirjoittaa:

  Ei vitsi :D Kävipä tuuri ja siinä on tosiaan aikaa taas vaihtaa kuulumiset!

 3. kassu Kirjoittaa:

  Onko Saattajaa mahdollista ostaa jotakin muutakin kautta kuin tapahtumista? Esim jos nyt Fanfestista jää ylimääräisiä+julisteita niin onko sulta mahdollista tilata moinen?
  Tahtoisin tämän omiin kokoelmiin mutta conit yms on niin kaukana ettei sieltä pääse ostamaan :c

 4. kahvisaukko Kirjoittaa:

  No juu, Seitti ja erinäiset jälleenmyyjät, kuten Turun sarjakuvakauppa ja Akateemisen kirjakaupan olen kanssa kuullut myyvän niitä, mutta jos haluat nimenomaan julisteen mukana niin olen myynyt niitä ainoastaan itse coneissa. Myyn kyllä noita Saattajia itsekin ja voisin pistää postissa. Tuo vaan A3 -juliste taitaisi mennä parhaiten erillisenä putkessa, että postitus voi hiukan nostaa hintaa… Saattaja menee vielä kirjemaksulla 1,40 €, mutta epäilen että putkilo taitaa mennä maksikirjeenä, jolloin hinta olisi kakkosluokassa lunttaamiseni perusteella 3,50 €. Jos olet silti kiinnostunut, pistä mulle vaikka sähköpostia (kahvisaukko(ät)gmail.com) niin keskustellaan lisää :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus